Dodik: SNSD u Prnjavoru ostavio pečat razvoja i izgradnje, podrška Tomašu

1
Foto: SRNA/Borislav Zdrinja

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Prnjavoru je pobjednička partija koja je iza sebe ostavila sve pečate izgradnje grada, izgradila auto-put i nema nijednog strateškog problema da nije riješen, rekao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik na centralnom predizbornom skupu u Prnjavoru na kojem je podržao Darka Tomaša za gradonačelnika s ciljem daljeg razvoja.

– Došao sam da podržim Darka Tomaša za gradonačelnika da bismo nastavili da dalje gradimo i rješavamo ono što je preostalo i odborničku listu SNSD-a kako bismo imali dovoljnu većinu da možemo raditi smireno, stabilno, a ne da imamo neke koji stalno spekulišu i prave rijaliti od Skupštine – rekao je Dodik novinarima.

On je naglasio da su srećne samo one opštine i gradovi koji imaju stabilnu skupštinsku većinu kojoj pripada i gradonačelnik, odnosno načelnik.

Foto: SRNA/Borislav Zdrinja

Cvijanović sigurna u pobjedu Darka Tomaša

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je sigurna u pobjedu Darka Tomaša kao kandidata za gradonačelnika i istakla da je ponosna na sve što je urađeno u Prnjavoru.

Ona je ocijenila da je SNSD u Prnjavoru najjača i najorganizovanija partija koja je u ovom gradu riješila brojna pitanja koja su mučila stanovnike zbog čega sigurno zaslužuju još jedan mandat.

– Želimo da pokažemo narodu da kada lokalni organi rade zajedno sa republičkim svaki problem se može riješiti i zaobići sve prepreke. Ponosna sam na sve što smo uspjeli uraditi u Prnjavoru, ovo je definitivno rezultat našeg zajedničkog rada, sigurna sam da će to građani prepoznati – rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Foto: SRNA/Borislav Zdrinja

Tomaš: Prnjavor od male varošice postao grad

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prnjavora Darko Tomaš rekao je da je Prnjavor u posljednjih osam godina mjesto koje je od male varošice postalo grad zahvaljujući ljudima koji su vodili politike SNSD-a uz pomoć republičkih vlasti.

– Sa ponosom možemo ponovo izaći pred građane, a ja lično zatražiti podršku za četvrti mandat i da zajedno nastavimo graditi našu lokalnu zajednicu – istakao je Tomaš.

Foto: SRNA/Borislav Zdrinja

Simić: Politika SNSD-a u Prnjavoru politika kontinuiteta

Nosilac liste SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Željko Simić naglasio je da je politika SNSD-a u Prnjavoru politika kontinuiteta.

– Ubijeđen sam u pobjedu Darka Tomaša i SNSD-ove odborničke liste. Za nas je ovo samo mali predah dok se završi predizborna kampanja, a već od 7. oktobra nastavljamo sa razvojnim programom – rekao je Simić.

Na večerašnjem centralnom skupu u sali Osnovne škole „Nikola Tesla“ u Prnjavoru, kojoj su prisustvovali najviši funkcioneri partije, koalicioni partneri SNSD-a u Prnjavoru, brojni simpatizeri i građani, predstavljena su 32 kandidata na odborničkoj listi za Skupštinu grada.

Foto: SRNA/Borislav Zdrinja