Dodik: Zvornik je grad pobjede, dolazimo po još jednu

1
Foto: @MiloradDodik/X

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je večeras da je Zvornik grad pobjeda u koji dolazi po još jednu pobjedu kandidata SNSD-a za gradonačelnika Bojana Ivanovića i odborničke liste koja će činiti skupštinsku većinu.

Dodik je na predizbornoj tribini u Zvorniku rekao da je SNSD pokazao da grad Zvornik može da se razvija i stasa u regionalni centar.

– Imamo kontunitet razvoja, nastavićemo u nedjelju, 6. oktobra, sa pobjedama, prije svega, da održimo politiku stabilnosti grada, jer kada to imamo onda donosimo odluke koje su usmjerene na razvoj grada na zadovoljstvo svih njegovih građana – rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, mislim da su sve dosadašnje godine zajedničkog puta SNSD-a i Zvornika bile godine uspjeha i napredovanja.

Ističući da se Zvornik prepoznaje po svojoj sređenosti i poslovnoj inicijativi, po dobrim i mudrim ljudima, Dodik je rekao da se u ovim pomalo teškim okolnostima grad, prigradska naselja i sela razvjala u kontinuitetu.

– Zvornik je strateško mjesto na mapi Republike Srpske koji je dao značajan doprinos u stvaranju i razvijanju Srpske, koja je okvir našeg života. Možem i želimo da živimo sa drugima i dobro su došle sve vjere i nacije koje ovdje žive i poštuju Republiku Srpsku – rekao je Dodik.

Ivanović: Moja vizija Zvornika – grad u kome svi zajedno grade svoju i budućnost svoje djece

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bojan Ivanović rekao je da je njegova vizija Zvornika – grad u kome svi zajedno grade svoju i budućnost svoje djece.

– Najveća želja mi je da omogućimo bolje uslove za život sugrađana od Zelinja i Drinjače do Branjeva i Pilice, da nam mladi ne odlaze, da nam porodilišta, vrtići, škole i igrališta budu puna djece – rekao je Ivanović.

Ističući da mu je cilj razvijen, moderan i funkcionalan Zvornik, Ivanović je pozvao građane da u nedjelju, 6. oktobra izađu na birališta i ostvare taj cilj.

Stevanović: SNSD je velika porodica koja neprestano jača

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Zvornika Zoran Stevanović rekao je da je SNSD velika porodica koja neprestano jača, kao dobar domaćin koji širi i jača svoju porodicu.

– Sve je više naših članova, aktivista, simpatizera i naših glasača i pokazaćemo 6. oktobra da smo ozbiljan Gradski odbor koji radi svaki dan, a ne samo pred izbore – rekao je Stevanović, koji je i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Zvornik.