Cvijanović: Koristan je svaki dan u kojem uradim nešto za dobrobit Srpske, idealno slobodno vrijeme je kad se igram sa unukom

0
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je u podkastu Srne da nema idealnog radnog dana, ali da osjeća da je koristan svaki onaj kada uradi nešto dobro za Republiku Srpsku, istakavši da bi sve bilo mnogo lakše i da bi građani imali više koristi kada ne bi postojale opstrukcije u institucijama BiH.

Cvijanović je navela da je na kraju dana bitno ono što zvaničnici mogu da urade za dva entiteta, a ne da se proizvodi nepovjerenje.

– Radni dan bi bio mnogo ljepši kada bi mogli da se posvetimo svom poslu u potpunosti, a ne da stalno gledamo kako vam neko nešto radi ili priprema iza leđa, ima namjeru da vas ocrni, da pokaže da nešto pripada samo njemu. I onda vi trošite energiju na takve stvari, umjesto da razgovarate sa državnicima drugih zemalja, da završavate poslove na dobrobit svog naroda – rekla je Cvijanović.

Na pitanje kako provodi slobodno vrijeme, Cvijanović je naglasila da idealnim slobodnim danom smatra vrijeme provedeno sa unukom.

– Idealno je kada mogu da se igram sa svojom unukom i trudim se da kad god imam neki slobodni trenutak da ga provedem sa njom. To je jedna predivna nova faza u mom životu – rekla je Cvijanović u Srninom podkastu.

Ona je navela da su vlastita djeca veoma lijepa faza, ali kada dobijete unuče to nešto potpuno drugačije.

– To je jedna dimenzija, ali kad dobijete unuče to je potpuno druga dimenzija. Ja kada se igram sa unukom i kada vrijeme provodim s njom ne ramišljam o drugim, manje bitnim stvarima kao na primjer da li mi je spremljena kuća, da li je ostalo nešto što sam trebala uraditi u tom momentu ili nisam. To je ta vrsta ležernosti kada joj mogu reći: „Sada si važna samo ti!“ – rekla je Cvijanović.